Goede doelen

House of Lords steunt diverse goede doelen. Voornaamste criterium is de bestrijding van levensbedreigende ziekten, vooral bij kinderen.
Hieronder staan een aantal goede doelen waar House of lords zich voor heeft ingezet.

ZZF Rally

Jaarlijks organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds een klassiekerrally om geld in te zamelen voor een onderzoeksproject. Klik hier voor het artikel.

Prinses maxima centrum Rally
De Lions club Wassenaar-Duin zet zich in voor de realisatie van het Prinses Maxima Centrum. In dit nieuw te bouwen centrum zullen straks alle medisch top specialisten van Nederland werken in de strijd tegen kinderkanker. Door alle krachten te bundelen in één medisch centrum zal de behandeling van kinderkanker nog beter worden. Klik hier voor meer informatie.

Ronald McDonald Kinderfonds  

is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. De stichting is een onderdeel van de internationale organisatie Ronald McDonald House Charities.

De stichting heeft huizen, zogenaamde Ronald McDonald Huizen, vlak bij ziekenhuizen, waarin ouders, broers en zussen van zieke kinderen tijdelijk kunnen wonen. Ook heeft de stichting kamers in ziekenhuizen en huiskamers op plaatsen waarin zieke of gehandicapte kinderen zich kunnen uitrusten. Daarnaast organiseert de stichting vakantie- en sportactiviteiten. Voor meer informatie klik hier

Stichting VUmc CCA 

De stichting VUmc Cancer Center Amsterdam zet zich al meer dan 25 jaar in om het onderzoek naar kanker te bevorderen. Zo sponsoren wij het family dinner wat in het Louwman Museum georganiseerd wordt. Lees hier.

Make-A-Wish

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst. Klik hier voor meer informatie 

Payoff House of Lords
Copyright House of Lords | Algemene voorwaarden | 070 2055355 | sales@houseoflords.nl