Wat biedt House of Lords?

Reizend Restaurant, dat is wel de beste omschrijving die aan House of Lords gegeven kan worden. U hoeft niet naar ons toe, maar wij komen naar u. House of Lords catert zowel een verjaardagsborrel, vernissage, housewarming, welkomstparty of huisconcert als een filmpremière, productpresentatie, themafeest of gala-evenement in een grotere locatie.

Het maakt ons hoegenaamd niet uit wat voor evenement het betreft, waar het gehouden wordt of hoeveel mensen u uitnodigt; het mogen er tien zijn, maar ook duizend. In goed en gedetailleerd overleg met u wordt het door House of Lords voor u verzorgd.

U kunt er zelfs voor kiezen om - dankzij onze samenwerking met voorkeursleveranciers - niet alleen de culinaire invulling, maar de hele organisatie van uw evenement aan ons over te laten. Denk hierbij aan tenten, stoelen en tafels, stijlvolle aankleding, maar ook aan het boeken van entertainment en het regelen van vergunningen. House of Lords heeft bovendien toegang tot exclusieve evenementenlocaties.

Door deze aanpak, gericht op uw specifieke wensen en eisen, wordt u alle zorg en stress uit handen genomen, zodat u vrij bent om samen met uw gasten te genieten. 

Payoff House of Lords
Copyright House of Lords | Algemene voorwaarden | 070 2055355 | sales@houseoflords.nl