Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door worden er veel extra activiteiten georganiseerd zoals concerten, grote fairs, kinderactiviteiten en theater.
Zodra u bij de ingang de loopbrug over gaat, wordt u al verrast door het schitterende landgoed waarop Kasteel de Haar gevestigd is. Een natuurrijke omgeving met hierop het grootste kasteel van Nederland, zal zeker indruk maken op uw gasten. Een gevoel van exclusiviteit overheerst tijdens uw event!


De Main Hall is de grootste ruimte in het kasteel en biedt plaats om bijvoorbeeld met 150 gasten te genieten van een sitting dinner, uiteraard behoort een walking dinner ook tot de mogelijkheden. Naast de Main Hall beschikt het kasteel over een eetzaal, balzaal en ridderzaal, waar u ook uw gasten kunt fêteren. Aangezien het kasteel overdag de functie heeft als museum met rondleidingen, is het kasteel alleen exclusief te huren in de avonduren, van 17.00 uur tot 00.00 uur.

 

Adres: Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens

 

Parkeren: Zij hebben een eigen ruime parkeerterrein met een capaciteit van 600 auto’s. Kosten hiervoor bedragen € 4,00 per auto (tijdens de grote evenementen gelden andere tarieven). 

 

Openbaar vervoer: Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u de stoptrein naar station Vleuten, vanaf hier stapt u op streekbus 127 in de richting Breukelen/Kockengen. Stap uit in Haarzuilens op halte 'Kasteel'. Vanaf hier is het nog zo'n 15 minuten lopen naar het kasteel.

Payoff House of Lords
Copyright House of Lords | Algemene voorwaarden | 070 2055355 | sales@houseoflords.nl