De drijvende krachten

Koken op topniveau is Patron Cuisinier Leon Harinck (1973) niet vreemd. Hij sleepte al twee keer de Gouden Pollepel in de wacht, en wel bij gerenommeerde restaurants als het Haagse Saur en het Wassenaarse De Keuken van Waarde. Tevens bereidde hij lunches en diners voor een veeleisende clientèle in het politieke en bedrijfsleven en verzorgde kooklessen voor liefhebbers. Hij groeide op in Zeeland, hierdoor is het creëren van gerechten met zeevruchten hem aangeboren. 

Voor Maître d’Hôtel Raymond Talsma (1968) was het oorspronkelijke House of Lords bijna een tweede thuis, aangezien zijn vader Luc daar zo’n vijfentwintig jaar de scepter zwaaide. Raymond volgde zijn opleiding aan de befaamde hotelschool van Koksijde in België en werkte vervolgens in verschillende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Hij was chef-kok bij de restaurants Stephanie en Beluga in Antwerpen en reisde de hele wereld af als maître d'hôtel bij de Holland-Amerika Lijn en bij Windstar Cruises. Daarna keerde hij terug naar Den Haag, waar zijn roots liggen. 

Beide hebben een passie voor klassieke motorvoertuigen. Zo hebben zij samen een caféracer gebouwd. Het laatste project is een Datsun 240Z.

Payoff House of Lords
Copyright House of Lords | Algemene voorwaarden | 070 2055355 | sales@houseoflords.nl