Nieuws

Volg ons op Facebook en nu ook op Instagram!

Wij zaten al op Facebook, maar zijn nu ook te volgen op Instagram. Volg ons voor exclusieve kijkjes achter de schermen, inspiratie en de mooiste gerechten en creaties. 

Klik hier om House of Lords te volgen!

Automotive Awards 2017

Op 13 februari 2017 werden de Automotive Awards georganiseerd in het Louwman museum. Wij mocthen de catering verzorgen. Klik hier voor de sfeerimpressie van dit fantastische event!  
 
RenderNetwerk 2017
Vier keer per jaar organiseert Tender Services Group een TenderNetwerk. Ieder event is specifiek gericht op relevante thema's die op dat moment aan de orde zijn. Er zijn altijd specialisten die u mee nemen in hun visie op nieuwe aanvliegroutes naar significante hogere omzet en winst uit aanbestedingen. 

Raymond Talsma heeft een mooie blik in zijn aanbestedings-keuken gegeven en de strategische samenwerking met TSG uitgelicht. 

Artikel Meetings (editie 9 - 2016)
de tafel van Den Haag

HY’s mooi!

Met trots presenteren wij onze nieuwe foodtruck. Een klassieke Citroën HY. Met zijn karakteristieke ‘golfplaatcarrosserie’ was de HY een bekende verschijning in Europa. Maar liefst 34 jaar lang bleef deze auto vrijwel onveranderd in productie, een absoluut record voor een bestelwagen. Er zijn in totaal 475.000 exemplaren gebouwd!

Onze Citroën is inzetbaar als mobiele bar. Stel je voor op uw evenement; de heerlijkste (zomer)drankjes geserveerd vanuit de prachtige Citroën, met op de achtergrond een vinylplaat draaiende. Klinkt te gek, nietwaar?


Payoff House of Lords
Copyright House of Lords | Algemene voorwaarden | 070 2055355 | sales@houseoflords.nl